Vegyszermentes padltisztts
grnit

Padlóvédő bevonat

Védje meglévő és új mészkő, márvány, linoleum, terrazzo, beton, kerámia járólap és PVC padlóit bevonatolással.

Új természetes kő, PVC, Linoleum padló lerakását vagy padlófelújítást követően hosszútávú megoldást nyújt ha a tiszta felületet bevonattal védjük. A különféle technológiáknak köszönhetően a sportpadlóktól a linóleum padlókon át a márvány és mészkő padlókig minden felületre hathatós védelmet tudunk ajánlani, legyen az magánlakás, egy étterem, vagy akár kórház.
  1. A bevonattal kezelt felület sokkal jobban takarítható, észrevehetetlen, magas védelmet biztosít mészkő és márvány padlóinak a lecsöppenő anyagokkal szemben..
egyes bevonatok, anyagok, technikák alkalmazása esetében exkluzív felületet adhat.
Értékrendekkel több pénzt takarít meg már középtávon is a nagy kopásállóságú bevonó felület megelőző felvitelével, mivel cseréje költségkímélő megoldás az alapfelület, a padló cseréjének, vagy csiszolásának költségéhez képest.
A forgalomban lévő kővédő, ápoló szerekkel ellentétben évekig kitart és sokkal jobb védelmet nyújt mint ezek. Így már nem kell gondja legyen a lecsöppenő zsír, olaj,bor, ecet, savas üdítő, almalé , festékpatron és egyéb mészkövekre káros anyagokra.
Mattfényes,fényes és polírozott felületet is lehet készíteni felhasználásával.. kivitelezési költsége: 500 - 1100 Ft között változik / m2
 
mrvnycsiszols
beton csiszols hzilag mszk csiszols Angliai lls ingyen repljegy torrent linkek vegyszermentes takarts betonpolirozs polroz gppel grnit polrozs parkmester