Vegyszermentes padltisztts
grnit

Padlóvédő bevonat|Ipari padló

Betonkeményítő , concrete hardener oldat 10l

Kosár

Mennyiség:
Kosár tartalma
Ára:16000.00Huf
NyomtatásTermékoldal nyomtatása

Betonkeményítő kéregerősítő utókezelőszer, betonfelületek utólagos megerősítésére


A betonkeményítő egy betonimpregnáló folyadék beton és vasbeton felületek keménységének, mélységben történő növelésére, a felületi porlódás megszüntetésére, vízben oldott káros anyagok felvételének csökkentésére szolgál. Felhasználás: A felületet magasnyomású mosóval, mosással drótkefével, valamilyen gépi betonfelület kellősítéssel (betonmarás, betoncsiszolás) készíthetjük elő. A laza málló felületeket távolítsuk el. A felület legyen teljesen pormentes Az impregnálást mattnedves felületen kell megkezdeni. Az impregnálandó betonfelületnek legalább 30 naposnak kell lennie.
A betonkeményítő felhasználásra kész termék, ezért röviddel feldolgozás előtt csak fel kell rázni, keverni. A terméket a legjobb hatás érdekében, ráfolyatással hordjuk fel a felületre. Erősen porózus felületek esetén 1*1 arányban higítandó vízzel. Feldolgozás: felhordása +10c és 30c közötti hőmérsékleten ajánlott. Közvetlen napsugárzásnak kitett felületen vizezéssel az első 24 órában utókezelés szükséges.!
A termék fagyveszélyes. Anyagszükséglet: 0.05-0.2 liter/m2
száradási idő: minimum 24 óra (+20c és 50% relatív páratartalom mellett)
Tárolás: Eredeti csomagolásban, hűvös, fagymentes, közvetlen napsugárzástól védett helyen, 6 hónapig
mrvnycsiszols
beton csiszols hzilag mszk csiszols Angliai lls ingyen repljegy torrent linkek vegyszermentes takarts betonpolirozs polroz gppel grnit polrozs parkmester