Vegyszermentes padltisztts
grnit

Padlófelújítás

padló felújítása
beton polírozás előtt
beton polírozás után
padlófelújítás

A legtöbb nyilvános helyen található padló állandóan erős és gyakori használatnak van kitéve. Ez erős kopáshoz vezet, ami miatt eltűnik az eredeti csillogás és fény.A hagyományos módszer szerint viasz- vagy politúrréteg felhordásával próbálják megóvni magát a padlót a kopástól. Ennek azonban az a következménye, hogy a politúrt rendszeresen el kell távolítani és újra fel kell hordani, vagy mindig újabb viaszt kell felhordani, hogy az ápolási módszer működjön. Ez az eljárás drága, időigényes és nem csak a környezetre nézve ártalmas.

Alkalmazott környezetbarát módszerünk esetében nincs szükség politúr és viasz használatára*.

A kemény padlófelületek, amelyeket mindig agresszív vegyszerekkel tisztítanak, a durva takarításkor gyakran túladagolva azokat, sokszor elveszítik fényüket és csillogásukat is. Így, kiegészülve a kopáskor keletkező barázdákkal és egyenetlenségekkel, ahol megtapad a kosz, és csak nehezen távolítható el, gyakran gyengén takarított padló benyomása alakul ki.

Padlófelújítás 3 lépésben

   

1                                            2                                        3

* A poliuretán réteg nélküli linóleumpadlókhoz adott körülmények között a használattól függő védőrétegre lehet szükség.

 
mrvnycsiszols
beton csiszols hzilag olcs szlls olcs repljegy ingyen repljegy torrent linkek vegyszermentes takarts betonpolirozs polroz gppel grnit polrozs parkmester