Vegyszermentes padltisztts
grnit

Betoncsiszolás fajtái

betoncsiszolás
beton polírozás
ipari padló javítás


XtremeFloor Diamond A Diamond eredményezi a legcsillogóbb felületet és ez az a koncepció, amelyet általában javasolni szoktunk megrendelőinknek. Több csiszolási fázisból áll, mint az egyéb koncepciók. Az eredmény verhetetlenül szilárd padló. A targoncák kerekei és az anyagok nehezen hagynak nyomot a csillogó felületen és a fény finoman tükröződik a padlón

XtremeFloor Shine A Shine koncepció alkalmazása esetén nem kell olyan mélységben csiszolni a betont, mint a Diamond esetében. Ez azt jelenti, hogy kevesebb alapanyag kerül a felszínre. A többi koncepcióhoz hasonlóan a Shine esetében a padlózatot a flexibilis gyémántszerszámmal kell polírozni, hogy olyan csillogást érjenek el, ami majdnem olyan ragyogó, mint a Diamond felület. A Shine olyan padlózatot eredményez, amely kiválóan ellenáll a targoncakerekek nyomainak stb.

XtremeFloor Terrazzo A Shine koncepció a Diamond egy változata. E koncepció alkalmazása esetén olyan mélységben kell csiszolni a betont, mint a Diamond esetében, de polírozás nélkül. Az alapréteg a Diamondhoz hasonlóan kerül a felszínre. Tehát a Terrazzo akkor kitűnő, ha matt felületű padlózatra van szükség.

XtremeFloor Loft A Loft a legkevesebb számú csiszolási és polírozási fázisokat magába foglaló koncepció. E koncepció keretében nem tárul fel az építési beton. Ehelyett a simító réteg felső felülete nincs eltávolítva, csak polírozva. Ezzel az eljárással erősebb simító réteg jön létre fényes felülettel.


A négyféle XtremeFloor koncepcióban az a közös, hogy mindegyik
funkcionális,
gazdaságos,
környezetbarát és esztétikus.
Adjon színt a padlózatnak! Az XtremeFloor nem csak azt teszi lehetővé, hogy kopásálló és csillogó padlózatra tegyen szert.
Megrendelheti a betont az ön által választott színben anélkül, hogy elveszítené a padlózat bármelyik kiváló tulajdonságát. Szinessé teheti az egyész padlózatot, vagy egyszerűen alkalmazhat egy figyelemfelkeltő vállalati logót. Csak vizet használjon A gyémánt pedekkel történő tisztítási módszer pedig lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel mindenfajta padlót tisztán tartson. Mindössze vízre van szüksége – nem kellenek sem vegyszerek, sem polírozó anyagok. Ennek következtében a 3M DiamonPad kíméli a padlózatot, és csillogó eredményt produkál.
 
mrvnycsiszols
beton csiszols hzilag olcs szlls olcs repljegy ingyen repljegy torrent linkek vegyszermentes takarts betonpolirozs polroz gppel grnit polrozs parkmester